Най-голямото желание на гражданите е вече да има редовно правителство

...
 Най-голямото желание на гражданите е вече да има редовно правителство
Коментари Харесай

Деница Сачева: Най-голямото желание на хората е да има редовно правителство и стабилност

 izbori_2023_v1_014

 

„ Най-голямото предпочитание на жителите е към този момент да има постоянно държавно управление и непоклатимост в страната. След всички срещи получаваме повеля този път да образуваме кабинет “.

 

Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Деница Сачева в предаването „ Събуди се “ на Нова ТВ.

 

По думите й обединението ГЕРБ-СДС има максимален късмет да сформира кабинет, тъй като има опита, знанията, положителния тим и положителната стратегия, с които да стартира незабавно да взема решение задълбочаващите се проблеми. „ България опитва задоволително! Две години страната е парализирана и царува цялостно безвремие. Необходими са незабавни ограничения за преодоляване на инфлацията и растежа на цените на стоките и услугите. Не се работи по значимите тематики като обучение, опазване на здравето и рационализация на стопанската система “, уточни тя.

Според нея хората нямат потребност да бъдат питани през три месеца какво да се случва в страната. И при предходните четири вота те ясно показаха мнението си, че политиците би трябвало да работят дружно и да намерят подобаваща формула за ръководство. ГЕРБ-СДС завоюва последните избори и в Народното събрание сподели, че слага националния пред партийния интерес.

 

„ Всички значими решения за страната бяха взети с нашите гласове. Приехме обезщетения за бизнеса, с които избегнахме банкрути и загуба на работни места. Увеличихме с 22% поддръжката за деца, възрастни, хора с увреждания, безработни и техните фамилии. Обвързахме формулата за пресмятане на обществените заплащания с линията на беднотия. Така осигурихме по-голяма обществена протекция за повече нуждаещи се.

Възстановихме изплащането на инвалидни пенсии на всички, които към момента нямат издадени нови ТЕЛК-ови решения “, акцентира лидерът на листата в Добрич. Сачева беше безапелационна, че забележителна част от законите в обществената сфера, нужни за отблокирането на Националния проект за възобновяване и резистентност, са факт с помощта на ГЕРБ-СДС. Пример е Законът за поощряване на заетостта, признат още в 47-ото Народно събрание.

В новия Парламент обединението ще поддържа всички финансово обосновани оферти за повишение на приходите на жителите, както и правосъдната промяна. Деница Сачева добави, че Продължаваме промяната би трябвало да дадат отговори по констатациите в отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати за корупция по високите етажи на властта през 2022 година „ Хората, които пристигнаха със поръчка за нулева приемливост към корупцията дължат пояснение на обществото. Не може да се приказва за правосъдна промяна и господство на закона, когато флагманите по тематиката нарушават закона “, сподели още лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР